Sikring af dit sommerhus

- følg med hjemmefra

Indbrud i sommerhuse sker desværre oftere og oftere, især fordi sommerhuset i visse perioder står tomt og ubeboet hen og det kan friste sarte sjæle.

Hold øje med dit sommerhus

Med et intelligent alarm system fra SECURIDAN kan du løbende få sendt fotos til din smartphone, så du kan se, hvad der foregår i dit sommerhus og følge med på afstand. Alarmen vil afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind, samt hurtigt tilkalde en vagt, hvis du er tilkoblet en kontrolcentral. 

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand eller en vandskade i et ubeboet sommerhusområde kan på få øjeblikke få katastrofale følger for dig. Derfor er det vigtigt at etablere en effektiv brand-, gas- og vandalarm, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Jo før redningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses din skades omfang.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Føl dig tryg med en vagt

SECURIDAN råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret vægterorganisation, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

Sikring mod skybrud

En vandalarm, der på et tidligt tidspunkt giver alarm, kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser efter f.eks. skybrud.

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører