Sikkerhed i hjemmet

- i en børnevenlig udgave

Jo sværere det bliver for indbrudstyve at bryde ind i virksomheder, desto mere vil de rette fokus mod din private bolig. Det er desværre en tendens, vi har set gennem de senere år. Derfor gælder det om at sikre dit hjem bedst muligt. Mange ting kan du selv gøre, fx huske at lukke vinduer og låse døre, når du går hjemmefra, og sørge for at huset ser beboet ud, når du er på ferie, fx ved at naboen parkerer sin bil i din indkørsel osv.

Men teknologien kan også hjælpe dig med at holde ubudne gæster ude.

Hold tyven ude

En intelligent installation kan automatisk tænde og slukke lys i forskellige rum, ganske som hvis din familie var hjemme. Og en villa alarm kan afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind. Vælger du yderligere en tågesikring, kan du øjeblikkeligt forhindre hans færden i dit hjem.

Følg med i hvad der sker derhjemme

Alarmen kan også programmeres til at sende fotos til din smartphone, så du kan se hvad der foregår hos dig derhjemme. Du kan checke op på en alarm eller som forældre kan du følge med, når børnene kommer hjem til fordøren og låser sig ind. Samtidigt er systemet enkelt at anvende for hele din familie!

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brand- og gasalarmer kan redde jeres liv og værdier. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang hos jer.

Sikring mod skybrud

En vandalarm, der på et tidligt tidspunkt giver alarm, kan sikre dig mod ubehagelige overraskelser efter f.eks. skybrud.

Tågesikring

Dine værdier kan også sikres med et tågeslør, der fylder rummet med røg på mindre end 30 sekunder, hvorved sigtbarheden reduceres til ca. 30 centimeter.

Føl dig tryg med en vagt

SECURIDAN råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret vægterorganisation, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører