Sikring af din båd

- med GPS overvågning

Du kan sikre din båd mod indbrud og tyveri med et alarm- og overvågningssystem fra SECURIDAN Alarmsystem.

Hold øje med din båd

Med et intelligent alarm system fra SECURIDAN kan du løbende få sendt fotos til din smartphone, så du kan se, hvad der foregår på din båd og følge med på afstand. Alarmen vil afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind, samt hurtigt tilkalde en vagt, hvis du er tilkoblet en kontrolcentral. Endvidere har du dokumentation gennem fotos af tyven. 

Brandalarm redder liv og båd

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger for dig. Derfor er det vigtigt at etablere en effektiv brand- og gasalarm, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Jo før redningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

GPS overvågning af båden

Med en GPS overvågning af din båd, kan du altid følge med i, hvor den er, så tyven hurtigt kan blive pågrebet.

Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører