Frandsen El A/S​

Frandsen Alarm

Vi leverer komplette alarm- og overvågningssystemer til både privatboliger og virksomheder, så du/I kan sikre Jer, at der ikke kommer besøg fra ubudne gæster.​

Kontakt

Sydvestvej 53

2600 Glostrup

Tel: +45 43 43 34 34

E-mail: info@frandsen-el.dk

Web: www.frandsen-el.dk

Alarm & Sikring

Et godt hjem er et trygt hjem. Det er et sted, hvor man selv bestemmer tempoet, og hvor man selv skal bestemme, hvem der kommer indenfor.

Ved at sætte fokus på sikkerheden, sikrer man, at de hjemlige rammer altid forbliver trygge rammer. At ubudne gæster holder sig langt væk og, hvis de skulle vove sig nær, får sværest mulige betingelser for at bryde ind.

På arbejdspladsen er det ofte nødvendigt med et højt sikringsniveau. Ikke bare for at sikre sig mod indbrud, men også for at gardere sig mod brand, vandskader og strømsvigt, der kan forårsage store skader, hvis ikke der er tænkt i en effektiv sikringsløsning.

Flere typer alarmer

Vores ekspertise inden for alarmer og overvågning er stor, og derfor kan vi også tilbyde vores kunder en bred vifte af forskellige alarmsystemer i høj kvalitet. Vi kan med andre ord skabe sikkerhed for din familie eller for din virksomhed og ansatte. Vi tilbyder blandt andet følgende alarmer:

  • Tyverialarmer
  • Videoovervågning
  • Brandalarmer
  • Adgangskontroller
  • Tågesikring

Tyverialarm

Overalt, hvor der er værdier, eksisterer risikoen for indbrud og tyveri. Hvad enten det er i hjemmet eller i virksomheden, så vil en tyv kunne finde ting, der let kan omsættes til kontanter. Det kan være it-udstyr, fjernsyn, smykker eller andre effekter, der har en høj affektionsværdi for ejeren.

Der findes en lang række elektroniske løsninger, som kan være med til at holde ubudne gæster fra både hjem og arbejdsplads. Alarmsystemer er en af de løsninger, som mest fleksibelt kan tilpasses de forskellige behov, der måtte være i løbet af døgnet.

Alarmen virker i sig selv så afskrækkende, at mange tyve udser sig et andet mål for deres forehavende. Skulle tyven alligevel bryde ind, vil alarmen stresse tyven, så han ikke får tid til at se sig om. Alarmen kan indstilles, så den med det samme tilkalder et vagtselskab eller politiet.

Vi tilbyder leasing af alle typer alarmanlæg.

Frandsen El er ISO-certificerede inde for både ABA, AIA, ABV og TVO.

​Securidan har mere end 25 års erfaring med sikring af private og erhvervskunder. Vi udarbejder gerne en skræddersyet sikringsløsning til dig

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører