Det handler om tryghed

- og derfor skal du vælge SECURIDAN

For SECURIDAN handler det om at skabe tryghed

- og det gør vi ved at sætte nye standarder for faglighed, sikring og service

SECURIDAN Alarmsystem er et 100% danskejet selskab, der består af udvalgte, akkrediterede og autoriserede elinstallatører, der opfylder alle sikkerhedskrav på sikrings- og brandområdet og mere til. SECURIDAN logoet er din sikkerhed for faglighed, kvalitet og service før, under og efter opsætningen af sikringen.

SECURIDAN Alarmsystem har specialiseret sig i sikring siden 1988 og dette har givet os en enestående indsigt i kundernes behov og udfordringer, så vores sikringsløsninger gør en reel forskel for vores kunder – uanset om du er erhvervs- eller privatkunde. SECURIDAN Alarmsystem samarbejder om at dele viden, via kurser, således vi hele er på forkant med udviklingen.

Vores tekniske kompetencer og høje grad af faglighed gør, at vi kan give vores kunder tryghed ved at have en dyb forståelse for deres sikringsbehov, yde branchens mest kvalificerede rådgivning og levere sikkerhedsløsninger af højeste faglige standard og service.

Valget er enkelt ...

-​ når det handler om tryghed

F & P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatører og der er derfor store muligheder for, at din virksomhed kan få nedsat forsikringspræmien med et intelligent alarmsystem fra os. Tilsluttes anlægget til en døgnbemandet kontrolcentral opnår du optimal sikkerhed.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører