Serviceerhverv

Sikring af dine medarbejdere, knowhow og værdier

Som mindre konsulent- eller servicevirksomhed anvender I sandsynligvis store ressourcer på at udvikle værdier, IT systemer og know how, der skal indgå i den fremtidige drift.
Uanset om disse værdier er bundet i konkrete produkter, service, know how eller en kombination, er de på sigt en altafgørende forudsætning for din virksomheds udvikling og overlevelse. En sikring af din virksomheds værdier med et effektivt moderne intelligent alarm system og et ABA anlæg, er derfor en sikring af din virksomheds fremtid.

Beskyt dine ansatte og dine værdier mod indbrud og brand

Med et alarmsystem og en brandalarm fra SECURIDAN Alarmsystem kan du effektivt sikre din virksomhed mod indbrud og brand, og beskytte jeres uerstattelige know how, IT data, kontor og inventar. Et alarm anlæg, der er kombineret med en adgangskontrol kan forhindre uønskede gæster i at komme ind i de vitale dele af din virksomhed. Via adgangskontrollen kan du styre personers trafik i din virksomhed og dermed beskytte dine ansatte, know how og IT systemer.

Overvågning virker præventivt

Desværre er det ikke altid nok kun at sikre din virksomhed mod indbrud. Det er også vigtigt, at beskytte dine medarbejdere og dine værdier under jeres åbningstid, da I som servicevirksomhed skal være åben og tilgængelig for kunder udefra. Video overvågning har en stærk præventiv effekt, så giv dine ansatte større tryghed gennem overvågning af reception, bagindgange, parkeringsplader m.m.

Husk også sikring af privatboligen og hjemmekontoret

Det er ikke kun i virksomheder at det kan betale sig at sikre sine værdier. Dit hjem indeholder ofte helt uerstattelige værdier af personlig karakter, og mange har fået hjemmekontor, som bør sikres med en alarm. SECURIDAN tilbyder forskellige attraktive alarmløsninger med blandt andet trådløse detektorer.

Beskyt data og netværk

Ofte er dine IT data en livsnerve for din virksomhed. Med et UPS anlæg kan du beskytte data og netværk ved at forsyne systemet med sikker, konstant og pålidelig strøm.

​​Vidste du?

Et lynnedslag kan medføre skader på elektronisk udstyr helt op til 1,5 km fra nedslagsstedet. Derfor anbefaler vi, at du beskytter dit kritiske udstyr med transientbeskyttelse.

Følg med hvor end du er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører