Offentlige institutioner

Sikring af dine medarbejdere, beboere og bygninger

SECURIDAN Alarmsystem har mange års erfaring med sikring og overvågning af offentlige institutioner såsom skoler, børnehaver, plejehjem og andre kommunale virksomheder, der både har behov for sikring, samtidig med at man skal være åben og tilgængelig for borgerne.

Overvågning virker præventivt mod tyveri, hærværk og grafitti

Desværre er offentlige institutioner ofte udsat for tyveri, hærværk og grafitti. Det er vores erfaring, at udvendig og indvendig video overvågning ved institutionens bygninger har en stærk præventiv effekt og dermed minimerer risikoen for tyveri, overfald, grafitti og hærværk.​

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brandalarmer kan redde liv og bygninger. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

Beskyt bygningerne mod fugt og varme

Med en teknisk vand og temperaturalarm får I øjeblikkeligt information, hvis normalværdierne overskrides. Dermed kan I hurtigt reagere på vandskader m.m.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører