Museer

Sikring af museets unikker udstillinger, værker og gæster

Ved sikring af museer er det vigtigt at vælge løsninger, der tager bedst muligt hensyn til bevarelse af museets unikker udstillinger, værker og gæster.

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre museets kontorer, udstilling, montre og objekter mod tyveri, indbrud og hærværk, samtidig med at vi under opsætningen tager højde for museets unikke rum og indretning.

Brandalarm redder liv, værker og bygninger

En brand kan på få øjeblikke få katastrofale følger, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brand alarmer kan redde liv og museets værker og bygninger. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang.

Beskyt værkerne mod fugt og varme

Udsving i luftfugtighed og temperatur kan skade værkerne. Med en teknisk vand og temperaturalarm får I øjeblikkeligt information, når normalværdierne overskrides.

SECURIDAN Alarmsystem står vagt om Danmark

Vi råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret alarmpatrulje, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører