Landbrug

Sikring af dine bygninger og din landsbrugsdrift

Hold dine drifts- og personaleomkostninger nede! Med video overvågning af dine bygninger, tankanlæg og stalde, kan du holde styr på driften fra dit kontor. Endvidere har du øjeblikkeligt et overblik, hvis der sker noget uventet eller hvis uautoriserede personer går ind i dine stalde osv.​

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre dit landbrug mod indbrud og beskytte dyr, stalde, landbrugsmaskiner eller varelager som minkskind.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender alarm til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.​

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke styrte alle dine planer i grus, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brand alarmer kan redde liv og minimere produktionsstop på grund af skader på bygninger og maskiner. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang. Produktionstab er lig med tab af kunder og omsætning, så investeringen har du hurtigt tjent hjem.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører