Industri, engros og produktion

Sikring af din produktion, varelager og administration

I produktions- og engrosvirksomheder har du meget forskellige sikringsbehov, idet både produktion, varelager og administration skal sikres mod indbrud, brand og driftsforstyrrelser.


Sæt fokus på driftssikkerhed og undgå fejl

TV-overvågningssystemer giver dig mulighed for at overvåge selv meget store produktionsanlæg i konstant drift. Med knivskarpe kameraer placeret på udvalgte steder kan der reageres lynhurtigt på driftsforstyrrelser, fordi der med det samme er klarlagt, hvor fejlen er opstået. Endvidere giver overvågning dig fuldt opsyn med fjerntliggende områder, højtliggende transportbånd, læsseporte og lager. Det giver sikkerhed!


Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre din virksomhed mod indbrud og beskytte kontorer, produktion, lager osv.
Der er næppe 2 ens virksomheder, og derfor er kravene til et alarmanlæg ofte vidt forskellige. Med et intelligent alarmsystem er det ikke noget problem, fordi anlægget kan installeres og konfigureres præcist med de faciliteter du ønsker.


Brandalarm redder liv og bygninger

Er du sikret i tilfælde af brand?
I produktions- og lagervirksomheder er mange mennesker samlet under samme tag. Det sætter store krav til virksomhedens sikringsanlæg.
En brand kan på få øjeblikke styrte alle dine planer i grus, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver dig alarm. Brandalarmer kan redde liv og minimere produktionsstop på grund af skader på bygninger og inventar. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang. Produktionstab er lig med tab af kunder og omsætning, så investeringen har du hurtigt tjent hjem.​

SECURIDAN Alarmsystem kan skræddersy løsninger, der passer til alle typer for produktionsvirksomheder og forsikringskrav.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører