Detailhandel

Sikring af dine medarbejdere, varelager og værdier

Som butiksejer mister du ofte værdier som følge af tyveri. Alarmsystemer og TV-overvågning er derfor en vigtig del af dit sikkerhedssystem i din butik eller supermarked.

Problemerne i forbindelse med svind, tyveri og hærværk er naturligvis forskellig fra branche til branche, men fælles for dem alle er, at en investering i alarmsystemer og TV-overvågning reducerer antallet af butikstyverier og skaber tryghed blandt de ansatte.

Beskyt dit varelager mod indbrud og brand

Med et intelligent alarm anlæg og en brand alarm fra SECURIDAN Alarmsystem kan du effektivt sikre din butik og baglokale mod indbrud og brand, og dermed beskytte dine medarbejdere og dit varelager.

Overvågning virker præventivt mod butikstyveri

Desværre er det ikke altid nok kun at sikre din butik mod indbrud. Butikstyveri i åbningstiden er nemlig også ofte et problem for detailhandelen. Video overvågning på strategiske steder i din butik og ved kasseområdet har en stærk præventiv effekt og kan let minimere risikoen for butikstyveri, røveri og svind. En anden fordel ved video overvågning er, at det kan være med til at afkriminalisere dine ansatte og derved give et bedre psykisk arbejdsmiljø. Endvidere får du et overblik over fjernere områder som baglokale, ved vareindlevering og indgangen.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører