Bygge og anlæg

Sikring af dine byggepladser og maskiner

I byggebranchen har du helt specielle sikkerhedskrav, da byggepladser ofte ligger i ubemandede og udsatte områder, som frister svage sjæle. Her kan overvågningskameraer være med til at sikre dine byggematerialer, maskiner og dit værktøj. Endvidere er det vigtigt, at sikre dine bygninger og inventar mod indbrud og brand, så data og tegninger ikke går tabt og forårsager byggestop.


Sikring af dine byggepladser

Video overvågning og vagtordninger har en præventiv virkning mod indbrud og hærværk, og kan være med til at sikre dine entreprenørmaskiner, skurvogne med værktøj og byggematerialer. Hvis indbrud alligevel indtræffer, kan de være med til at identificerede gerningsmænd og biler.​

Beskyt bygninger mod indbrud og brand

Med et alarm system og en brand alarm fra SECURIDAN kan du effektivt sikre dit kontor mod indbrud og brand og dermed beskytte dine medarbejdere, bygninger, men også dine data og tegninger, så du undgår byggestop.

Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system, reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

​​F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​Følg med hvor du end er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

SECURIDAN Alarmsystem tilbyder ekspertrådgivning

Vi tilbyder ekspertrådgivning med risikoanalyse og løsningsforslag, som det perfekte grundlag for en samtale med forsikringsselskabet før installationen.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører