Boligforening

Sikring af dine medarbejdere, beboere og bygninger

Som boligforening skaber du rammerne for mange familiers hjem. Derfor er det vigtigt, at boligområdet er et trygt sted for beboerne at færdes i.

Overvågning virker præventivt

Erfaringer med video overvågning af boligforeningers fællesområder viser, at video overvågning har en stærk præventiv effekt, især mod hærværk, graffiti og indbrud. Sikkerhedsudstyret virker forebyggende i sig selv, fordi det får hærværksmænd og tyve til at holde sig væk. Hvis der alligevel kommer ubudne gæster, kan billederne fra overvågningskameraerne blive udleveret til politiet. Endvidere kan det anvendes til personovervågning.​

Beskyt dine værdier mod indbrud

Med et intelligent alarm system fra SECURIDAN kan du effektivt sikre din boligforening mod indbrud og beskytte kontorer, bestyrelseslokaler, klubber, forsamlingslokaler osv.

Brandalarm redder liv og bygninger

En brand kan på få øjeblikke styrte alle planer i grus, det er derfor vigtigt at etablere effektive anlæg, der på et tidligt tidspunkt giver alarm. Brandalarmer i lokaler, kældre og opgange kan redde liv og minimere skader på bygninger og inventar. Jo før rednings - og slukningsarbejdet kommer i gang, jo mere begrænses skadens omfang. Investeringen er hurtigt tjent hjem.

F&P (Forsikring og Pension) godkendt

Alle SECURIDAN partnere er godkendt af forsikringsselskaberne som alarminstallatør. Vi kan projektere og installere forsikringskrævede AIA-anlæg i henhold til Forsikring & Pensions sikringsniveauer.

​​SECURIDAN Alarmsystem står vagt om Danmark

Vi råder over en landsdækkende kontrolcentral med tilsluttet autoriseret alarmpatrulje, der er klar til at rykke ud døgnet rundt.

Følg med hvor end du er

SECURIDAN Alarmsystems effektive og intelligente alarm system reagerer øjeblikkeligt på ubudne gæster og sender besked til din smartphone ved alarm, så du kan følge med derhjemme fra. Er din alarm tilsluttet en døgnbemandet kontrolcentral, vil de også være i stand til at følge med og sende en vagt.

Kontakt os på 70 10 20 77​ og få en personlig og kvalificeret rådgivning

Vi er specialister i at finde den
​rette sikringsløsning.

Ring nu og book et uforpligtende møde på 7010 2077

SECURIDAN Alarmsystem

Landsdækkende kæde af 100% danskejede elinstallatører